Bee Home Albania ndodhet ne Vorë, Tiranë dhe është një lider në tregun e pajisjeve të bletërritjes dhe jo vetëm. Me më shumë se 10 vite në treg ne kemi qenë pranë bletërritesve të thjeshtë si dhe korporatat e bleterritësve. Ne mundohemi gjithmonë të japim produktet më të mira dhe më cilësore që ka tregu me çmimet më të arsyeshme